KULTURMØDET PÅ MORS

SANCHO DON´T CARE / WILLEM BOEL / JCE BIENNALEN

Den unge anerkendte belgiske kunstner Willem Boel gæster Kulturmødet med installationen ’Sancho Don´t Care’. Værket, der kan opleves på Kulturfjorden, står med sine 11×8 meter som en gigantisk mobile, der bevæges af vind og lys.

Willem Boel vandt pris for sit værk på JCE Biennalen 2014-2017. JCE Biennalen er én af de vigtigste turnerende biennale for ung samtidskunst i Europa. Hvert andet år udvælges 56 kunstnere under 35 år, der bliver vist på en samlet udstilling i 7 europæiske byer. Willem Boel blev efter sin deltagelse i JCE Biennalen udvalgt til at lave en soloudstilling på det prestigefyldte udstillingssted Palais de Tokyo i Paris. Nu gæster han Kulturmødet som del af det samlede program på Kulturfjorden.

PRÆSENTERET AF KUNSTBYGNINGEN I VRÅ OG HJØRRING KOMMUNE I SAMARBEJDE MED KULTURMØDET MORS MED STØTTE FRA REGION NORDJYLLAND.

KULTURMØDET PÅ MORS er Danmarks midtpunkt, når det kommer til at diskutere kunst og kultur.
Kulturmødet finder sted i Nykøbing Mors den 23. – 25. august 2018.

I løbet af Kulturmødet gennemføres en række samtaler mellem vidende og visionære personer fra dansk kunst- og kulturliv, erhvervsliv og politik. Diskussionen sættes i gang på scenen, men deltagerne i salen opfordres til at deltage aktivt undervejs. Debatterne afholdes i Musikværkets store sal. Enhver samtale om kunst er gold, hvis den ikke omgives af kunsten selv. Derfor vil der i området rundt om Musikværket – og rundt om i hele byen – foregå en bred kulturfestival.

Her kan du møde aktuel kunst inden for film, musik, litteratur, billedkunst, scenekunst m.v. En række kuratorer sikrer, at det kunstneriske niveau bliver højt, og at det nyskabende får plads. Herudover kan du under overskriften “KulturDanmark” opleve institutioner, professionelle og dygtige amatører fra hele landet, der bidrager til festivalens program. Festivalen finder sted i de samme 48 timer som debatterne.

 

Klik på billedet for stor størrelse