Anette Harboe Flensburg – Passage I

Anette Haboe Flensburg – Passage I

Fernisering af Vrå-Udstillingen 2023

Åbningstale ved forfatter og kunsthistoriker Lisbeth Smedegaard Andersen

Når Vrå-udstillingen slår dørene op d. 29. juli 2023, har kunstnerne og arkitekterne brugt dage på at opbygge en sammenhængende og helstøbt udstilling, og måneder, måske år på at lave værkerne – for publikum er denne del normalt ikke synlig.

I år sættes der fokus på denne proces ved at give publikum mulighed for at fornemme, hvordan værkerne bliver skabt. Det være sig ved at vise skitser til skulpturer, arbejdsredskaber – hvor overraskende mange blyantstyper, der skal til for at lave en tegning – og ved at vise materialeprøver på arkitekturen.

Der spørges til det, der sætter kunstneren og arkitekten i gang; inspirationen, arbejdsprocessen, tankerne bag. Har påvirkningen fra det omgivende samfund, den historiske kontekst vi lever i, dagligdagen indflydelse på det færdige værk, eller arbejdes der ud fra mere æstetiske og eviggyldige tematikker? Nogle af disse spørgsmål vil der blive reflekteret over til artist talks, der afholdes i udstillingsperioden. Det er vores håb, at disse tiltag vil vække nysgerrighed og være med til at højne oplevelsen af de færdige værker.

Der er meget for øjne og ører at opleve på årets Vrå-udstilling. Engagement og hjerteblod, skitser og færdige værker!

Læs mere om årets Vrå-udstilling og se de udstillende kunstnere her

Se alle de spændende artisttalks og koncerter, som afholdes under Vrå-udstillingen her

Dato og klokkeslæt

Lørdag d. 29. juli
kl. 14.00

Adresse

Højskolevej 3A
9760 Vrå

Pris

Der er frie entré til ferniseringen og alle er velkommen!

Udstillingen er støttet af