Vrå-udstillingens Venner

Vrå-udstillingens Venner

Foreningen støtter aktiviteter omkring Vrå-udstillingen og Kunstbygningen i Vrå.


Ved medlemskab får man

Indbydelser til samtlige udstillinger i Kunstbygningen.

Et årligt litografi eller kunsttryk, skabt af en af Vrå-udstillingens kunstnere.

Medlemskab koster kr. 700 årligt.

Der tegnes medlemskab ved henvendelse i Kunstbygningen
eller ved at kontakte Kunstbygningen på e-mail: kunstbygningen@kunstbygningenvraa.dk

Årets kunsttryk til Vrå-udstillingens Venner 2023

 

Hans Pauli Olsen

Årets kunsttryk til Vrå-udstillingens venner er trykt på kraftigt kvalitetspapir, efter en originaltegning af Hans Pauli Olsen.
Kunsttrykket er signeret og nummereret af Hans Pauli Olsen.

Vi står på skuldrene af Engelunds over 70 års virke som kunstner. Et virke, som tog sit udgangspunkt i Vrå og Vendsyssel, og hvorfra han hentede sin inspiration til landskabsmalerier, portrætter, figurbilleder og opstillinger. Når du oplever Engelund hos os, så er det altså en ny oplevelse hver gang. 

Vrå-udstillingen repræsenterer alle billedkunstneriske udtryk og flere førende arkitekttegnestuer. Således udmærker kunstner-sammenslutningen Vrå-udstilingen som værende helt særlig, ved både at repræsentere biledkunsten sammen med toneangivende arkitekttegnestuer

Den unge generation af kunstnere forholder sig modigt til tidens store spørgsmål – i livet og i kunsten. Vi ser det som vores ansvar at tage del i udviklingen af det kunstneriske vækstlag. Det tør vi, og det gør vi. Kigge frem ved at præsentere den unge samtidigskunst i dialog med Vrå-udstillingen og Svend Engelund.