Bliv frivillig

i Kunstbygningen i Vrå – Engelundsamlingen

Frivillig i Kunstbygningen i Vrå – Engelundsamlingen

Hvis du drømmer du om at omgive dig med samtidskunst af højeste kvalitet og samtidig være en del af et meningsfuldt fællesskab, så er det måske lige noget for dig, at blive frivillig i Kunstbygningen!

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke opgaver de frivillige i Kunstbygningen varetager.

Receptionen

I weekenderne, og ved særlige lejligheder hvor de to ansatte er ude af huset, bliver receptionen passet af frivillige.
At sidde i receptionen indebærer at åbne og lukke udstillingerne, tage imod gæster og sælge museumsbutikkens varer som eks. bøger, vin og plakater.
Vagterne vil typisk være fra kl. 13-16 og man er velkommen til at sidde to sammen i receptionen.
Hver gang der åbner en ny særudstilling, vil der være en særlig omvisning for de frivillige receptionister, så de er godt klædt på til at bemande receptionen og fortælle gæsterne om udstillingen.

Ophænger

Cirka fem gange om året skifter vi særudstilling i Kunstbygningen i Vrå – Engelundsamlingen, og det er vores team af frivillige ophængere som, sammen med personalet og kunstnere, hænger værkerne op på væggene og stiller skulpturene på plads.
Ophængerne fikser også mindre opgaver som eks. at lappe skruehuller i væggene mellem udstillingerne.
Når vi har “ophængningsuge” er Kunstbygnignen lukket for publikum, og det er fast tradition at vi spiser morgenbrød og frokost sammen, de dage der arbejdes med udstillingen.

Fællesskab

Det skal både være sjovt og givende at være frivillig i Kunstbygningen! Derfor får vores frivillige selvfølgelig også noget igen, for deres gode arbejde.
Som frivillig i Kunstbygningen får du altid fri entré til alle udstillinger, invitationer til alle ferniseringerne og indbydelse til de årlige frivilligfester: Julefrokost og sommerfest!
Som frivillig i Kunstbygnigen bliver du en del af et stærkt fællesskab!

Arrangementer og arbejdsdage

Der afholdes med jævne mellemrum forkellige arrangementer, i Kunstbygningen.
Dette kan være alt fra workshops for både børn og voksne, omvisninger, koncerter, foredrag og ferniseringer af nye udstillinger.
Til arrangementerne kan der nogle gange være brug for en ekstra hånd, til eksempelvis salg af vin, opsyn med børn og andre praktiske opgaver.
Et par gange om året holder vi arbejdsdag i Kunstbygningen, hvor vi hjælpes ad med praktiske opgaver, som at klippe hækken, rense fliser og rydde op i magasinet.
Til arbejdsdagen spiser vi frokost sammen.

 

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os på e-mail eller telefon:

 

 e-mail: info@kunstbygningenvraa.dk

telefon: 98 98 04 10 eller 24 62 08 48