Ud af Huset VRÅ: Vishesh Kalimero & Elisabeth Dichmann – strygerduo fra fjerne verdenshjørner.

Tag med på en tidsløs rejse med smukke filmiske lydbilleder af ørkenen, akkompagneret af to strygeinstrumenter fra hver deres hjørne af verden, violinen og den græske lyra.
Vishesh Kalimero (IN) & Elisabeth Dichmann (DK) er to gamle venner, hver med deres særegne baggrund men med en fælles interesse for at udtrykke sig intuitivt gennem musik. Under duoens første møde opstod musikalske gnister og de har i høj grad udviklet et symbiotisk sammenspil hvor de både samtaler med hinanden og med lytteren, og forsøger at vande, det der er blevet tørt.
Vishesh Kalimero er en indisk multiinstrumentalist og strubesanger fra New Delhi. Han har studeret Rudra Veena hos den berømte Bahauddin Dagar, og drupad sang hos Dagar brødrene. Visheshs nysgerrighed på naturen og oprindelige folks intuitive sang og spil har ført ham rundt i verdenen, hvor han har samlet på viden og instrumenter. Hans primære virke er i dag i Indien med gruppen Musica Medicina, hvor han giver koncerter og underviser i intuitiv sang.
Elisabeth Dichmann er en dansk alsidig og nysgerrig violinist, komponist og instruktør som kendes fra den anmelderroste og DMA-nominerede stryge- og vokaltrio, Vesselil. Med hendes unikke baggrund indenfor både nordisk folkemusik, klassisk musik og indisk musik, gør Elisabeth sig til en bemærkelsesværdig kunstner. Hun har rejst verdenen rundt som både musiker, instruktør og komponist på verdenmusik-kurser i Indien, Palæstina, Egypten, Estland og Danmark, og har derudover studeret klassisk direktion privat og på diverse masterclasses i Danmark og Spanien.

 

Dato og klokkeslæt

Torsdag d. 9. marts 2023 kl. 19.30

Arrangør

 Huset i Hasserisgade og Kunstbygningen i Vrå – Engelundsamlingen

Entré

55 kr.

Billetsalg

Køb billet via place2book her

Koncerten er arrangeret i samarbejde med