Christina Capetillo / Kurt Tegtmeier / Lars Strandh

Fernisering: lørdag 28. marts, kl. 14:00
Udstillingsperiode 29. marts – 31. maj 2015
Åbningstider kl. 13:00 – 16:00, mandag lukket

Udstillingen sætter Christinas Capetillos poetiske fotografier, der fokuserer på landskaber og bebyggelser, sammen med Lars Strandhs underspillede og næsten monokrome malerier. Umiddelbart er de to kunstnere meget forskellige fra hinanden. Christina Capetillo arbejder med foto, Lars Strandh med maleri. Christina Capetillo er sort/hvid og figurativ, Lars Strandh bruger farver og er non-figurativ. De to kunstnere kontrasterer på mange måder hinanden. Når man kommer tættere på, begynder der dog også at opstå ligheder. Lars Strandhs malerier er opbygget af tynde horisontale penselstrøg, der får fladen til at vibrere. Der opstår et udefinerbart rum, et atmosfærisk rum, som drager paralleller til Christina Capetillos arbejde.

Christina Capetillo og Lars Strandhs plane værker mødes af Kurt Tegtmeiers rumlige værker, der indtager gulvarealerne. Kurt Tegtmeier er både figurativ og non-figurativ. Han bevæger sig mellem det statiske og det dynamiske, mellem det underspillede og det dramatiske. Han bevæger sig både bogstaveligt og i overført betydning mellem de to andre kunstnere.

Christina Capetillo og Kurt Tegtmeier er begge medlemmer af Vrå-udstillingen. Lars Strandh er svensk, men er uddannet fra akademiet i Oslo, hvor han også bor og arbejder. Han er på den livsvarige ydelse i Norge og har udstillet på gallerier og museer i store dele af Europa og USA.

Klik på billedet for stor størrelse